Sunday, October 4, 2009

倫敦遊,shopping篇。

其實呢,去倫敦一大原因是有好多倫敦的店舖在蘇格蘭是沒有的。今次主要逛了無印,A&F,COS,Uniqlo,APC,及Hackett。也沒有甚麼大出血啦,因為要節約些儲錢買磚頭。只是在Uniqlo買了一件燈心絨jacket,及在A&F買了一些T shirt送給S。其實主要都是參/抄考一下他們是怎樣配搭。
呀,也買了些茶葉,老竇愛飲大吉嶺,在fortnum and mason買了一盒。

原本想玩野,在A&F與半裸模特兒影相。不過喺男嘅,就無謂啦。

送一段倫敦街頭短片,估吓喺邊呢?
video

5 comments:

  1. 因為要節約些儲錢買磚頭<---祝你早日買到心頭好!

    ReplyDelete
  2. Geoffrey,
    喺呀俾租同埋council tax真喺好像倒錢入海。

    卡,多謝!

    ReplyDelete
  3. Eric:

    我也愛買 Uniqlo 的衣服,啱碼,價錢又大眾化,對顧客很體已的店。

    ReplyDelete
  4. 真喺好啱碼,上次番香港買咗一大堆。到而家都冇走樣甩線之類。抵個老闆發大達(好似全日本最有錢喺佢?)

    ReplyDelete